Бараняча лопатка
легко
Баранина — не дуже частий гість у нас на столі, якщо тільки коріння вашої родини не із Середньої Азії .
легко
Цю елегантну страву подають у Сирії на сімейних святах. Гарніром слугують шматочки підсушеного .
середньо
Баранина з картоплею по-французьки для святкового столу. У картоплі дофінуа, яка за своєю .
легко
Ви можете назвати цю страву холодцем або холодцем — різниці ніякої немає. Найважливіше: тут .
середньо
Кебаби можна приготувати на грилі. Смажте їх перед самою подачею — соковитість і рожевий колір швидко .
складно
Ідеальна страва для невеликої сімейної вечірки — робиться не складно, а результат абсолютно .
складно
Ніжне тісто з соковитою начинкою не залишить байдужими любителів пельменів.
середньо
середньо
Хоч оригінальний рецепт суміші «П’ять трав» давно загублений, ніхто з цього приводу особливо не засмучується .
Бараняча лопатка, по суті — передня нога баранчика, ідеально підійде як основна страва.
середньо
Ці фрикадельки припадуть до душі тим, хто любить гостре. Але не варто лякатися — йогурт .
середньо
Баранячий курдючний жир продається разом із м’ясом на фермерських ринках і в м’ясних крамницях .
легко
легко
Звичайно, будь-який мешканець Середньої Азії може обґрунтовано мене висміяти, бо ця шурпа є плодом .
Юлія Олійник 7 липня 2015 року
середньо
легко
середньо
Ми всі вже, звісно, в курсі, що від самого початку харчо — це прекрасний грузинський суп з яловичини, який .
середньо
Це ідеальна страва для свята з гостями. Хитрувань із нею небагато, тільки м’ясо нарізати та спеції .
середньо
легко
Баранячий фарш — дивовижна річ. Що з нього не зроби — все смачно. Але у цих фрикадельок є один .
легко
У дорослому баранчику є такі місця. такі ось смачні й пісні місця. Але жахливо, жахливо .
середньо
Приготуємо басму як святкову страву, бо вона дуже красива. Скільки різнокольорових .
середньо
середньо
Спробуйте приготувати соус за цим рецептом і ви здивуєтеся, яким насиченим і оксамитовим робить .
Продукти від А до Я
Все про продукти: як вибирати, як зберігати, як готувати; сезонність, сорти, корисність, кулінарне використання
Добавить комментарий
Для отправки комментария вам необходимо авторизоваться.